Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany na PBE czyli nerf pi*rdolonej Riven, skin do Diany i wiele wiecej!

bekazgowien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i bardzo dobrze ze nerf dla Riven op Q Nerf nasusa zaboli zapewne ale taka polityka riotu Skin >hamer nerf . Te nowe itemki zapewne pod yosuo robione bo mało jest takiego typu item obecnie do dają crit +ad no i na mojego gp nowy core widze idzie <3

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nowe wardy - ładne
Skin do Diany - fajny, w końcu jakiś dla tej postaci
Dodatkowo nowe itemy zapowiadają sie ciekawie ;)

siema.

Opublikowano

i bardzo dobrze ze nerf dla Riven op Q Nerf nasusa zaboli zapewne ale taka polityka riotu Skin >hamer nerf . Te nowe itemki zapewne pod yosuo robione bo mało jest takiego typu item obecnie do dają crit +ad no i na mojego gp nowy core widze idzie <3

Racja. trynda, gp, yasuo na te postacie bedzie skladany ten item to bd miazga w early..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Nowe wardy - ładne

Skin do Diany - fajny, w końcu jakiś dla tej postaci

Dodatkowo nowe itemy zapowiadają sie ciekawie ;)

Racja. trynda, gp, yasuo na te postacie bedzie skladany ten item to bd miazga w early..

nie wiem czy doczytaliście no ale:

Two old items that are not currently available on live have returned with new stats! These are only available on Dominion and Twisted Treeline
Opublikowano

Jak to wejdzie na globala to Vanosh sie potnie bo straci swoją op Riven xD.

Mi się podoba nerf Nasusowego W bo to masakra była z tym zasięgiem zwłaszcza, że to jeden z najdłuższych slowów w grze.

Opublikowano

Eh, oby ten nerf wyszedł na PBE tylko. Strasznie znerfione to Q Riven a to chyba najbardziej mnie zaboli w następnym patchu

Opublikowano

Riven nie ma dużego nerfa , raczej balans mamy .4 do .6 TOTAL AD zamiast .7 BONUS AD i żeby to zrównoważyć dali mniej bazy i tyle ... Tarczą normą widać że riot nerfi wszystkie takie. Fajne te itemy na TT ,

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tak myślałem że znerfią mi Riven, dlatego sobie wytrenowałem drugiego champa, którego też pewnie znerfią ^_^ Według mnie nerf jest duży, early w dupę, chociaż to na pewno nie zmieni tego że będzie to moja ulubiona/jedna z ulubionych postaci.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W sumie to nerf tylko E dla Riven, w komentarzach znalazłem takie coś:

OLD/NEW
scaling of Q's Total AD .40/.45/.50/.55/.60
Level 1 - 90/98.1
Level 2 - 90/101.4
Level 3 - 90/104.7
Level 4 - 165/177.75
Level 5 - 240/251.625
Level 6 - 240/255.75
Level 7 - 315/330.8625
Level 8 - 315/335.4
Level 9 - 390/411.75
Level 10 - 390/416.7
Level 11 - 390/421.65
Level 12 - 390/426.6

Wychodzi na to, że Q będzie robiło więcej DMG. :P

UWAGA

Obliczyłem to sam i wychodzi na to, że mając pełny build, tj około 265 AD, będziemy mieli ~50 DMG z Q mniej, oznacza to, że nerf nie będzie odczuwalny we wcześniejszych fazach, kiedy startujemy z long swordem/red potkiem, tylko na końcu gry, gdzie build będzie skończony.

Jakby nie patrząc - RIVEN wciąż będzie viable jak najbardziej, jednie boli ten nerf E - NIC WIĘCEJ. :)

Opublikowano

Kogoś tu chyba pokurwiło, 3x mniej AD?!

Kurde, smutno się robi jak się patrzy jak słabsi gracze wpływają na całą grę. Na niższych ddywizjach nikt nie pomyśli o budowaniu armora na riven a potem jest płacz, raporty i listy do riotu...

Riven to był świetny champ bo pozwalała na bardzo szeroki zakres czynności dzięki dashowi, przemieszczeniu z q, tarczy, dużej prędkości poruszania, teraz może stracić użyteczność zupełnie obawiam się :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kogoś tu chyba pokurwiło, 3x mniej AD?!

Kurde, smutno się robi jak się patrzy jak słabsi gracze wpływają na całą grę. Na niższych ddywizjach nikt nie pomyśli o budowaniu armora na riven a potem jest płacz, raporty i listy do riotu...

Riven to był świetny champ bo pozwalała na bardzo szeroki zakres czynności dzięki dashowi, przemieszczeniu z q, tarczy, dużej prędkości poruszania, teraz może stracić użyteczność zupełnie obawiam się :(

Noo napisz, że jest zbalansowana. W early może mieć 0/10 a i tak wjedzie z ultem w TF i ma pente, elo.

Opublikowano

Tak kurwa, w końcu nerf dla drugiej, najbardziej OP postaci w grze, w końcu kurwy z Riotu użyli mózgu.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Tylko nie moja rivenka riot zajmij się op ścierwem takim jak nasus nastakujesz w 20 min i na hita daj spokój zjebali a rivenke jak umiesz grac to składasz armor i po wszystkim.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Skin do diany jest taki sobie,co do samego nerfu Riven to pewnie dla większości graczy jest on na korzyść,dla mnie niestety nie ;/

Opublikowano

No to riven w early ma pograne, strasznie osłabili Q, w late może tego nie będzie aż tak widać, ale w early będzie to odczuwalne.

No i skrypty z sekcji Vipa nie pomogą:)

Opublikowano

No i skrypty z sekcji Vipa nie pomogą :)

Hehe, pozostaje jeszcze Donate

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...